Comisiones Obreras

MÁS DERECHOS, MÁS CONQUISTAS, MÁS CCOO.

Treballem per l'ocupació, per millors condicions de treball, millors salaris i nous drets

vull afiliar-me

QUÈ SOM

Som un milió de persones afiliades que hem decidit unir-nos i organitzar-nos per a defensar els nostres interessos i els drets laborals i socials col·lectivament. Al llarg de la nostra història, i gràcies a la lluita de multitud de treballadors i treballadores anònimes que es van organitzar en Comissions Obreres, hem aconseguit avançar en els drets i llibertats que avui considerem imprescindibles, que enforteixen la nostra democràcia, i continuam conquistant nous drets dia a dia. 

Allà on un treballador o una treballadora ens reclami, estarem, sens dubte, les Comissions Obreres. 

QUÉ HACEMOS

Defensam els teus drets

Comissions Obreres negocia els teus drets, sigui la que sigui la teva situació laboral, tinguis o no ocupació, en tots i cadascun dels sectors, públics o privats.

Comptes amb la nostra representació a les empreses, a les meses de negociació dels convenis i al diàleg social amb el Govern. Des d'una reclamació de salaris fins a la reforma laboral o de pensions, som l'organització que millor pot defensar els teus interessos com a persona treballadora.

T'assessoram i defensam

El nostre origen està vinculat, entre altres, als despatxos d'advocats i advocades laboralistes que ja als inicis de la democràcia van assessorar i van defensar a multitud de treballadors i treballadores.

Avui els serveis jurídics de CCOO continuen sent la major garantia que qualsevol persona pot tenir que els seus drets seran defensats de la millor manera possible.

Representem a totes i a tots

Som un sindicat de classe. Significa que no ens limitam a un únic sector laboral, ni a una empresa o territori, aquesta és la nostra força.

Comissions Obreres defensam a totes les persones treballadores de manera solidària i podem fer-ho perquè som l'organització amb representació sindical majoritària en tots els sectors a nivell estatal, la qual cosa ens permet negociar les condicions laborals de totes i tots els treballadors, treballin on treballin.

COM HO FEM

Gràcies a la nostra afiliació. Sens dubte. Sense totes i cadascuna de les persones que contribueixen solidàriament amb la seva quota sindical, les nostres conquestes no haurien estat possibles. 

Tota l’activitat, des de l’acció sindical dels equips d’extensió, fins als serveis jurídics, i fins i tot les funcions constitucionals a les quals ens emplaça la legislació, se sustenten sobre la quota sindical que el milió de treballadores i treballadors aportem mensualment. Pots consultar les diferents quotes segons la teva situació.

D’aquesta manera, garantim que l’acció de la nostra organització sigui totalment lliure i autònoma, no depenem de subvencions ni agents externs. El nostre únic interès és defensar a les nostres companyes i companys.

MÉS CCOO

Som la principal organització sindical del país, hem atès innombrables casos, resolt multitud de negociacions de manera favorable i aconseguit drets que avui dia consideram irrenunciables.

Però fa falta més. Fan falta més drets, més salaris, més protecció, més igualtat. Fa falta més i millor ocupació i, per a tot això, volem més Comissions Obreres.

MÉS

COBERTURA

Són moltes les consultes que des de CCOO atenem diàriament per a resoldre dubtes i assessorar les nostres companyes i companys, però som conscients que hi ha casos als quals no arribam. Volem arribar a tots ells, estendre l’abast de la nostra cobertura a quants més treballadors i treballadores sigui possible.

MÉS

DRETS

La crisi pandèmica de la COVID ha suposat un dur cop per a la societat i per al mercat laboral, que gràcies, particularment, a la nostra acció ha tingut una sortida que ha protegit l’ocupació i a les persones treballadores. Ara és el moment de continuar avançant, de conquistar més drets. Els acords en matèria laboral o la pujada del salari mínim interprofessional (SMI) són avanços molt significatius, però volem més, per justícia social i equitat econòmica. 

MÉS

AUTONOMIA

Ens devem a la nostra gent, a les treballadores i els treballadors. Que no et maregin: el 85% del finançament del sindicat prové de la quota sindical de la seva afiliació. Amb l’aportació que l’afiliació fa, posam a la disposició del conjunt de treballadores i treballadors de manera solidària els serveis jurídics i organitzam l’acció sindical. No depenem de ningú, ens devem a la nostra afiliació, i així volem que continuï sent. 

MÉS

ACCIÓ

Som molt conscients que els drets no es regalen, i que és l’acció sindical de l’afiliació i la representació sindical en els centres de treball la que aconsegueix avanços i conquestes construint moviment obrer. Encara queden moltes conquestes, molts drets pels quals cal continuar lluitant, i tot el suport és poc.

Organitza’t i lluita en les Comissions Obreres.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad