Comisiones Obreras

MÁS DERECHOS, MÁS CONQUISTAS, MÁS CCOO.

Treballem per l'ocupació, per millors condicions de treball, millors salaris i nous drets

vull afiliar-me

QUÉ SOMOS

Som un milió de persones afiliades que hem decidit unir-nos i organitzar-nos per defensar col·lectivament els nostres interessos i els nostres drets laborals i socials. Al llarg de la nostra història, i gràcies a la lluita de multitud de treballadors i treballadores anònims que es van organitzar a CCOO, hem aconseguit avançar en drets i llibertats que avui considerem imprescindibles i que enforteixen la nostra democràcia, i seguim conquerint nous drets dia a dia.

Allà on un treballador o una treballadora ens reclami, hi serem, sens dubte, CCOO. 

QUÈ FEM

Defensem els teus drets

CCOO negocia els teus drets, independentment de quina sigui la teva situació laboral, tinguis feina o no, a tots i cadascun dels sectors, siguin públics o privats.

Comptes amb la nostra representació a les empreses, a les taules de negociació dels convenis i en el diàleg social amb el Govern. Des de la reclamació de salaris fins a la reforma laboral o de pensions, som l’organització que millor pot defensar els teus interessos com a persona treballadora.

T’assessorem i defensem

El nostre origen està vinculat, entre d’altres, als despatxos d’advocats i advocades laboralistes que, als inicis de la democràcia, van assessorar i defensar multitud de treballadors i treballadores.

Avui els serveis jurídics de CCOO continuen sent, per a qualsevol persona, la garantia més preuada que els seus drets seran defensats de la millor manera possible. 

Representem tothom

Som un sindicat de classe. Això significa que no ens limitem a intervenir en un únic sector laboral ni en una empresa o territori determinat. En això rau la nostra força.

CCOO defensem totes les persones treballadores de manera solidària i podem fer-ho perquè som l’organització amb representació sindical majoritària a tots els sectors a escala estatal, cosa que ens permet negociar les condicions laborals de tots els treballadors i treballadores, treballin on treballin.

COM HO FEM?

Gràcies a la nostra afiliació. Sense cap mena de dubte. Sense totes i cadascuna de les persones que contribueixen solidàriament amb la seva quota sindical, les nostres conquestes no haurien estat possibles.

Tota l’activitat, des de l’acció sindical dels equips d’extensió fins als serveis jurídics, i fins i tot les funcions constitucionals a què ens insta la legislació, se sustenten sobre la quota sindical que el milió de treballadores i treballadors aportem mensualment. Pots consultar les diferents quotes establertes segons la situació particular de cada persona.

D’aquesta manera garantim que l’acció de la nostra organització sigui totalment lliure i autònoma. No depenem de subvencions ni d’agents externs. El nostre únic interès és defensar les nostres companyes i companys.

MÉS CCOO

Som la principal organització sindical del país, hem atès innombrables casos, hem resolt multitud de negociacions de manera favorable i hem aconseguit drets que avui dia considerem irrenunciables.

Però cal més. Fan falta més drets, més salaris, més protecció, més igualtat. Cal més i millor ocupació, i, per tot això, volem més CCOO.

MÉS

COBERTURA

Són moltes les consultes que des de CCOO atenem diàriament per resoldre dubtes i assessorar les nostres companyes i companys, però som conscients que hi ha casos als quals no arribem. Volem atènyer-los tots per estendre l’abast de la nostra cobertura al màxim de treballadors i treballadores.

MÉS

DRETS

La crisi pandèmica de la COVID ha suposat un cop dur per a la societat i per al mercat laboral, que, gràcies, particularment, a la nostra acció, ha tingut una sortida que ha protegit l’ocupació i les persones treballadores. Ara és el moment de continuar avançant, de conquerir més drets. Els acords en matèria laboral o la pujada del salari mínim interprofessional (SMI) són avenços molt significatius, però en volem més, per justícia social i equitat econòmica.

MÉS

AUTONOMIA

Ens devem a la nostra gent, a les treballadores i als treballadors. Que no et maregin: el 85 % del finançament del sindicat prové de la quota sindical de l’afiliació. Amb l’aportació que fa l’afiliació, posem a disposició del conjunt de treballadores i treballadors, de manera solidària, els serveis jurídics i organitzem l’acció sindical. No depenem de ningú, ens devem a la nostra afiliació, i així volem que continuï sent.

MÉS

ACCIÓ

Som molt conscients que els drets no es regalen i que és l’acció sindical de l’afiliació i de la representació sindical als centres de treball la que aconsegueix avenços i conquestes, i construeix moviment obrer. Encara queden moltes conquestes, molts drets pels quals cal continuar lluitant, i tot suport és poc.

Organitza’t i lluita a CCOO!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad